Υπηρεσίες

Google Adwords​

Google ads
Θέλετε να προωθήσετε διαδικτυακά με τη χρήση καμπάνιας στην πλατφόρμα του Google Adwords την επιχείρηση, ιστοσελίδα ή το e-shop σας και χρειάζεστε τη βοήθεια ενός επαγγελματία;

Η εταιρεία μας έχοντας μεγάλη εμπειρία, πλήρη τεχνογνωσία και σημαντικό portfolio, μπορεί να κάνει την καμπάνια σας αποτελεσματική, ουσιαστική και άμεση.

Μπορούμε και ξέρουμε τον τρόπο, πως να βελτιστοποιήσουμε την καμπάνια σας έτσι ώστε να έχετε τα μέγιστα οφέλη σε κάθε κλικ που πληρώνετε (PPC). Η διαφορά με τους ανταγωνιστές μας είναι ότι η αμοιβή μας, ακολουθεί την επιτυχή έκβαση της καμπάνιας που έχετε επιλέξει. Δεν προπληρώνεται την υπηρεσία μας, παρά μόνο την χρέωση της google. Ελάτε να θέσουμε μαζί τους στόχους σας, και να μάθετε όλα τα πακέτα που η ομάδα μας έχει ετοιμάσει για εσάς.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε παρακάτω και άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αναλύοντας το project που έχετε σκοπό να υλοποιήσετε.

Email Marketing

Είμαστε εδώ για να σχεδιάσουμε και να παρέχουμε πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επικοινωνία με τους πελάτες σας, υφιστάμενους αλλά και δυνητικούς, καθώς και για τη διαχείριση τις email εκστρατείας σας που θα οδηγήσει σε εντυπωσιακές αλλαγές στις πωλήσεις σας.

Με την έναρξη της συνεργασίας μας, θα σας παρέχουμε αναλυτικές αναφορές με έμφαση σε όλα τα σωστά χαρακτηριστικά μιας καμπάνιας τύπου email marketing, καθώς και όλα εκείνα που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε το κοινό σας καλύτερα.

Στόχος μας, τα mail σας να μην καταλήγουν στην κατηγορία των spam (ανεπιθύμητη αλληλογραφία), αλλά να αποτελέσουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση για κάθε εν δυνάμει πελάτη ή συνεργάτη σας.

Ξεκινήστε μαζί μας

Επιλέξτε τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Επιλέξτε τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν και ένας εκπόρσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα.