Υπηρεσίες

Social media marketing

Τι είναι και γιατί μας είναι απαραίτητο

Στις μέρες μας, ένα μεγάλο μέρος της αγοράς δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά δυναμικό εργαλείο. Εκατομμύρια χρήστες αλληλοεπιδρούν σε καθημερινή βάση ηλεκτρονικά και συζητούν μέσα από blogs, social networks και άλλες υπηρεσίες.

Τα social media είναι γεμάτα από ανθρώπους που στοχεύουν τόσο στην κατανάλωση, όσο και στην ουσιαστική παραγωγή περιεχομένου και ιδεών. Η νέα αυτή γενιά, σκέφτεται και λειτουργεί, πολύ διαφορετικά από τις προηγούμενες.

Σήμερα, είναι μονόδρομος να εστιάσουμε στις τεχνολογία, προκειμένου να βρούμε τρόπους στο πώς να προσεγγίσουμε καλύτερα το κοινό σας. Γνωρίζουμε, ότι το πιο σημαντικό δεν είναι η ίδια η τεχνολογία, αλλά πως ο καθένας από μας τη χρησιμοποιεί. Εξίσου σημαντικό, κάνοντας χρήση αυτών των νέων τεχνολογιών, είναι η σχέσεις και η προσωπική επαφή που χτίζει κάποιος με το κοινό του.

Ήρθε η ώρα να χτίσετε τα δικά σας, ιδιόκτητα κανάλια επικοινωνίας. Μιλήστε με τους πελάτες και συνεργάτες σας. Συγκεντρώστε το ενδιαφέρον του κοινού σας για όλα τα σημαντικά πράγματα που κάνετε σαν εταιρεία αλλά μάθετε και τι σκέπτονται γι΄ αυτήν. Δεν χρειάζεται πλέον να ξοδέψετε ολόκληρες περιουσίες σε βαρετά διαφημιστικά μηνύματα μιας χρήσης. Έφτασε η στιγμή εκτός από τις υπηρεσίες, να εκσυγχρονίσετε και την εικόνα της εταιρίας σας.

Είμαστε εδώ για σένα

Η ομάδα Marketing της Premium Support αναλαμβάνει για λογαριασμό σας την παρουσία της επιχείρησης σας στα πιο δημοφιλή Social Media (Facebook & Instagram) στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Χρησιμοποιώντας καινοτόμα εργαλεία marketing, φέρνουμε στο προσκήνιο την επιχείρησή σας με έξυπνο και μοναδικό περιεχόμενο στο Facebook ενδυναμώνοντας το brand awareness και αυξάνοντας τις πωλήσεις σας. Παράλληλα, στο Instagram εφαρμόζουμε έξυπνες τακτικές προώθησης με επίκεντρο φυσικά το φωτογραφικό υλικό που θα επιλέξουμε παρέα, επιτυγχάνοντας το μέγιστο μέσω των επαγγελματιών φωτογράφων μας. Παρέχουμε δυναμικά πακέτα, σε ανταγωνιστικές τιμές, με ημερήσια, μηνιαία ή και ετήσια συμβόλαια.

Ξεκινήστε μαζί μας